Džibuti

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Džibuti

Prodaje se nekretnina u Džibutiju

 Džibuti se nalazi na području Afričkog roga i zemlja je koja graniči s Eritrejom na sjeveru, Etiopijom na zapadu i jugu i Somalijom na jugoistoku. U Džibutiju postoji jedan od najslađih vodenih bazena na svijetu: jezero Assal, smješteno u pustinji Danakil. Glavni grad je Džibuti, koji se nalazi u priobalnom području Džibutija, na Tadjurskom zaljevu. Ovdje živi većina stanovništva cijele zemlje, jer je to veći grad i nalazi se duž važnog pomorskog trgovačkog puta, između Crvenog mora i Adenskog zaljeva i glavna je uvozno-izvozna luka.

 

Glavni grad je izvrsno mjesto za traženje nekretnina za prodaju u Džibutiju jer se očekuje da će rasti za oko 7% 2019. uglavnom zahvaljujući sve većim ulaganjima u infrastrukturu, uključujući luke i električnu željeznicu koja povezuje Džibuti s Etiopijom.

 

Vlada namjerava razviti tržište nekretnina u zemlji, tako da je uspostavila državnog tajnika za izgradnju u svom Ministarstvu stanovanja i urbanog razvoja, zbog čega Vam savjetujemo da kupite nekretninu za prodaju u Džibutiju.

Povoljan trenutak na tržištu nekretnina podupiru i stabilna politička klima i snažan rast sigurnosti, tako da je razdoblje ulaganja u nekretnine za prodaju u Džibutiju vrlo povoljno i postoje značajne prilike za ulagače u nekretnine.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB